Gorlans ruiner: Skyggens lærling 1 - John Flanagan

Gorlans ruiner: Skyggens lærling 1

By John Flanagan

  • Release Date: 2018-08-09
  • Genre: Kids & Young Adults
  • © 2018 Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S

Play Sample / Preview

Title Writer
1
Gorlans ruiner: Skyggens lærling 1 John Flanagan

Summary : Gorlans ruiner: Skyggens lærling 1

Fantasy-serie, som udspilles i et middelalderligt univers. Will kommer som 15 årig i lære hos Skyggen, som arbejder i det skjulte for kongens efterretningstjeneste. For at klare opgaverne og bekæmpe de onde kræfter, som truer kongen, kræves mod, kløgt, hurtighed og snedighed. Følg Will og hans tro væbnere på deres mange farefulde eventyr.

Will har altid været lidt bange for dem. Rangerne. For de virker mystiske og gådefulde i deres mørke kapper. Og så har han hørt, at de kan gøre sig usynlige, når de selv vil. 

15-årige Will kan ikke komme ind på ridderskolen, fordi han ikke er høj nok. I stedet bliver han tilbudt en læreplads hos Skyggen for at blive uddannet som ranger. Will har de egenskaber, der skal til, siger man. Han er hurtig, han kan bevæge sig lydløst, han kan klatre, og han er skarpsindig. Men han får også brug for at være modig. For Morgarath, herre over Regn- og Nattebjergene, er ved at samle sine frygtindgydende tropper til et angreb mod kongeriget. En kamp, som Will slet ikke har fantasi til at forestille sig, skal til at begynde.

(Tags : Gorlans ruiner: Skyggens lærling 1 John Flanagan Audiobook, John Flanagan Audio CD )